Teambuilding aktivitet

Arrangér teambuilding for din virksomhed så dine medarbejdere arbejder bedre sammen i fremtiden

I en virksomhed er samarbejdet imellem dine medarbejdere utrolig vigtigt. Det er nemlig samarbejdet, som skaber resultater og medvirker til en effektiv arbejdsmoral. For selvom dine medarbejdere måske arbejder selvstændigt i hverdagen, så er miljøet og stemningen mellem kollegerne altafgørende for, at medarbejderne har lyst til at skabe resultater.

Derfor kan det også være en god ide at arrangere en teambuilding, så dine medarbejdere kan lære at arbejde bedre sammen og lære hinanden at kende under andre vilkår end på arbejdspladsen.

Find den rette aktivitet for jer

Der findes mange former for teambuilding, så derfor er der også frit valg på alle hylder. Det handler med at finde et koncept inden for teambuilding, som passer til dine medarbejdere. Der er ingen virksomheder, som er ens, så derfor har I måske også nogle andre krav, end en anden virksomhed har. Måske er der bestemte områder inden for samarbejde, som er værd for jer at styrke.

Det handler altså om at kigge på hverdagen og hvilke samarbejdsøvelser, som I støder på i det daglige arbejde. Hvor er I i forvejen stærke? Hvor kan der ske forbedringer? Det er ved disse forbedringer, at I kan trænes til teambuilding. Det kan også blot handle om at komme tættere på hinanden og lære hinanden at kende i en anden konstellation end på arbejdspladsen.

Udendørs teambuilding-aktiviteter

Der findes mange sjove teambuilding-aktiviteter, som kan foregå udenfor. Det vil nemlig være utrolig oplagt i sommersæsonen, når vejret er godt. På den måde får I også en pause fra at sidde indenfor det meste af dagen. En udendørs teambuilding-aktivitet kunne være sæbekasseløb eller outdoor Escape Game. Begge dele handler om at finde løsninger sammen og dermed rettet mod det løsningsorienteret samarbejde, som absolut kan bruges på mange arbejdspladser.

Det kan også være, at I skal ud og skyde med bue og pil, og derfor være koncentreret og holde fokus mod et bestemt mål. Det kan også være en god øvelse til hverdagen og i det daglige arbejde.

Indendørs teambuilding-aktiviteter

Der findes mange måder hvorpå, at du kan arrangere teambuilding-aktiviteter indendørs. Det handler f.eks. om forskellige gådespil, hvor du og medarbejderne skal finde frem til en bestemt gerningsmand eller løsning. Det handler også om at løse dilemmaer og situationer, som stilles for jer. Det er oplagt i vintersæsonen, hvor det ikke er oplagt at være udenfor til teambuilding-aktiviteterne.

Det kan også være, at I skal lave mad sammen og dermed samarbejde om noget så enkelt som madlavning. For det kan faktisk være svært, når I er så forskellige og ikke kender til hinandens behov og ønsker. I kan også tage på et kagekursus, hvor I lærer at bage bestemte kager. Måske skal I til ølsmagning eller cocktail smagning, så I kommer ud af jeres normale rammer og prøver noget helt andet sammen. Der er altså rig mulighed for at holde teambuilding for dine medarbejdere, så de bliver bedre til samarbejde og lærer hinanden at kende i en anden kontekst.

About the author