Puslebord

Børnefamilier går ikke på kompromis med indretningen

Det er en stor omvæltning, når der kommer børn i familien. De små er krævende og fylder pludselig meget i ens liv. Mange giver også børnene meget plads i hjemmet. De får ikke bare deres eget værelse, men får også lov til at være børn i stuen og køkkenet. Det er godt for børnene, at de kan være børn i hele huset. Det er også praktisk med de helt små, at der er indrettet børnevenligt rundt omkring. Det betyder dog ikke, at dit hjem behøver at ligne en børnehave eller et stort børneværelse. Du kan sagtens indrette dig pænt og stadig børnevenligt. Det handler bare om at finde de rette møbler. Det har mange børnefamilier fundet ud af.

Puslebord

I de småbørnshjem, hvor der ikke er gået på kompromis, kan du sikkert finde et væghængt puslebord. Det er nemlig et møbel, som både er praktisk og pænt. Det er altså ikke et kompromis med hverken det praktiske eller det æstetiske. Dit hjem kan være både børnevenligt og pænt med et væghængt puslebord.

Et væghængt puslebord hænger på væggen og fylder ikke ret meget. Det er praktisk til det lidt mindre hjem. Det kan også hjælpe på æstetikken. Et væghængt puslebord kan nemlig klappes sammen, og så ligner det et lille skab, der hænger på væggen. Når der skal pusles, kan et væghængt puslebord nemt åbnes. Når du er færdig med at skifte den lille, kan det slås sammen igen. Så er alle tingene og alt rodet gemt væk.

Puslebord

Opbevaring

Der er lidt opbevaringsplads i et væghængt puslebord. Du kan altså godt have de ting liggende, som du skal bruge til at pusle den lille. Når du åbner, så ligger det hele klar. Der er bare altid flere ting til børnene i huset. Det er ikke kun bleerne og tøjet. Der kommer også til at ligge legetøj og ammeudstyr overalt. Hvis du vel at mærke ikke har indrettet dig praktisk og pænt. Lidt pæn opbevaring rundt omkring i huset hjælper gevaldigt på æstetikken. Flere og flere familier finder ud af det. De køber skabe og kasser, der kan opbevare børnenes og deres egne ting. Så kan det være gemt lidt væk, når man ikke bruger det.

Gå ikke på kompromis

Vi lever i en tid, hvor meget kan lade sig gøre. Vi accepterer sjældent kompromiser, fordi vi så ofte kan få det, lige som vi gerne vil have det. I mange småbørnsfamilier går man dog på kompromis hver dag. Men det behøver du ikke.

Med en smule planlægning og de rette møbler er du nået langt. Du kan have et pænt og ryddet hjem med en minimal arbejdsindsats. Et væghængt puslebord og god opbevaringsplads hjælper dig på vej. Og så er næste skridt at lære børnene at rydde op efter dem selv. Det vil også lære dem ansvarlighed. Gå ikke på kompromis med noget. Det er ikke nødvendigt. Slå hellere flere fluer med et smæk. Lær dine børn ansvar, imens du holder hjemmet pænt. Spar lidt plads, og gem samtidig lidt rod væk.

About the author