kinetic sand

Er du træt af, at dine børn bliver helt beskidte, når de leger med sandet udendørs? Så bør du få fat i dette legesand til dem!

Hvis du tænker tilbage på dengang, du selv var et barn, elskede du så ikke at lege med sand, lave mudderkager og at forme sandet i de mange sandforme, der fandtes? Når man brugte formerne, kunne man blandt andet bygge sit eget sandslot og mange andre sjove former såsom et kattehoved, en muslingeskal og meget mere, og det var altid spændende at se, hvor godt, det var lykkedes en at forme sandet i formen. Nogle gange var formen blevet helt perfekt, og andre gange var den ikke helt så vellykket, så der for eksempel manglede et tårn på slottet eller et hjørne af muslingeskallen. Uanset hvordan det gik, var det altid underholdende at lege med sandet!

Med dette legesand kan dine børn lege indendørs, uden at du behøver at bekymre dig om noget svineri!

Den glæde, de fleste børn følte, når de legede med sand dengang, har ikke ændret sig siden da, og i dag elsker mange børn også at lege med sand! Dog er der selvfølgelig også den store ulempe ved sandet, at det gør en meget beskidt, og at der kommer sand overalt, især hvis man laver mudderkager.

Det er super sjovt at lege med!

Hvis du er træt af alt det svineri, der følger med, men du gerne vil give dine børn muligheden for at føle den samme glæde, som du gjorde, da du var barn, så kan du med fordel købe det såkaldte kinetic sand. Kinetic sand er et varemærke af sand, der virker, som den rene magi! Det virker nemlig vådt og klistret helt uden at være det, hvilket betyder, at dine børn kan lege med det og forme alt muligt med det, uden at det sviner det mindste! Det kan formes og trykkes sammen, så man kan lave alle de former, man vil, og ligesom med det almindelige sand, kan det sagtens presses ned i de forskellige sandforme, så børnene kan bygge adskillige sandslotte, eller hvad de ellers har lyst til.

kinetic sand

Det sviner slet ikke, og hvis der ryger en smule på gulvet eller tøjet, er det let at fjerne!

Kinetic sand virker helt levende, når man har det i hænderne. Selvom det kan presses sammen og formes, kan overfladen pludselig brydes, og så flyder sandet nærmest mellem fingrene på en. Derfor er det perfekt at købe det til dine børn, da det giver dem en masse sansestimulering, mens de har det sjovt! Dog er det stadig slet ikke noget, der sviner, og selv hvis der skulle ryge noget på gulvet, på tøjet eller andre steder, kan det let samles op igen. Man skal bare tage en lille klump af kinetic sand i hånden og duppe resterne, der er faldet af, op.

Er du blevet interesseret?

Hvis du har nogle børn, der, ligesom mange andre, elsker at lege i sandet, men du er træt af, at det sviner sådan, så er det helt forståeligt, og du er slet ikke den eneste, der er træt af det. Det er ikke det sjoveste, når man skal til at vaske en masse tøj, der er blevet sandet til, og nogle gange ryger det hele ikke af, selv efter man har vasket det. Derfor bør du prøve at tage et kig på siden, så du kan læse mere om kinetic sand og eventuelt købe det!

About the author