parasol til altan

Få mere lyst til at være på din altan med en parasol

Det danske vejr er ikke just kendt for at være varmt, solrigt og vindstille i specielt mange dage ad gangen, men der er stadig masser af gode muligheder for at være udenfor.

I disse coronatider har mange danskere desuden vænnet sig til at være hjemme i meget større omfang end tidligere, og det har kun øget fokus på, hvordan man bor.

Enhver, der har adgang til en altan, ved, hvor rart det er at komme ud og få noget frisk luft under den klare, blå himmel.

Det kan til gengæld godt blive lidt voldsomt, hvis solen skinner virkelig kraftigt i lang tid, og derfor kan en parasol til altan være god at have.

Parasol til altan spreder hygge

Det danske vejr er som sagt en anelse utilregneligt, men når solen skinner, gælder det bare om at nyde den.

Og det er netop, hvad rigtig mange danskere ynder at gøre i stor stil, hvilket desværre hyppigt bevirker, at de bliver ofre for smertefulde solskoldninger.

Det kan hurtigt ødelægge det hyggelige i at sidde på altanen en på en solrig dag, og derfor bør man anskaffe sig en parasol til altan med tilhørende parasolfod. Se mere om parasol til altan.

En parasol vil nemlig skygge tilpas meget for solen til, at man stadig kan nyde den udenfor parasollens radius, hvis man vil, men samtidig hurtigt søge ind i den kølige skygge, hvis får det for varmt eller bliver forbrændt.

parasol til altan

En solid fod er vigtig

Når man anskaffer sig en parasol til altan, er der nogle ting, man skal være særligt opmærksom på.

Én af de ting er, at man sørger for at få en god, solid fod på tilpas mange kilo med til sin nye parasol.

Det blæser ofte i Danmark, og sidder man på en altan, vil man typisk være endnu mere udsat for blæsten, der til tider kan være ret kraftig.

Derfor er det rigtig fornuftigt at få fat i en parasolfod til altanen, som vejer nok til, at parasollen ikke vælter i tide og utide.

Alt for mange kender desværre til, at deres parasol pludselig vælter, fordi foden ikke vejede nok, og en parasolfod til altanbrug må således gerne veje omkring 20 kilo.

Nyd at være ude

Når man har adgang til et sted, hvor man kan være ude, gælder det for alt i verden om at udnytte det.

En parasol til altan er blot en ekstra god grund til at gå udenfor og sætte pris på, at solen skinner på én – selvom man selvfølgelig sagtens kan være ude, selvom det er overskyet.

I hvert fald er der ingen tvivl om, at man langt hen ad vejen vil blive et gladere menneske, hvis man sørger for at huske at nyde det gode vejr.

En altan er et superhyggeligt sted til at gøre netop dét, og med en parasol til altan bliver det næsten ikke bedre – det skulle da lige være, hvis man også havde en god parasolfod til altanen.

About the author