Bega lampe

Find smarte lys til den mørke tid

Danmarks vinter kan både være kold og i særdeleshed også mørk. Der er desværre også mange danskere som ryger i en mild vinterdepression. Blandt andet grundet dette er det essentielt, at vores hjem er belyst op. På den måde kan man skabe en mere lys hverdag, selvom gardinerne er rullet ned, eller det bare er kulsort udenfor. Hvilket lys skal du så vælge? Der er muligheder nok, så der burde være noget til enhver smag. 

Køb tidløse BEGA-lamper 

Der findes efterhånden mange forskellige pærer og lamper. Nogle kan endda også skifte lysstyrke eller farve. Mulighederne er mange. De gode klassikere forbliver dog aktuelle og brugbare. Dette er eksempelvis mærket Bega, der først blev produceret i 1945. Mærket har dog fulgt med tiden, og fokuserer i dag på teknologi, funktionalitet og design. Deres smarte lamper fås ligeledes til både indendørs og udendørs. Derved kan du også belyse dit ydre hjem op i den mørke vinter.  

Funktionaliteten gør, at der også lægges vægt på en lang levetid. Designet er derfor meget moderne samt tidløst. Du får her en del for pengene, da lamperne ikke skal skiftes ud efter et par år. Dette gælder specielt BEGA’s havelamper, som står i jorden. Disse kan klare både sne, sol og blæst i timevis. Du kan derfor opleve lys både inde og ude gennem hele året med disse smarte lamper. 

Brug teknologien som din ven 

Føler du dig hårdt ramt af vinterdepressionen, kan du købe en speciel lyslampe, der giver naturligt og blødt lys. Denne tændes, når du vågner, og fungerer som din indre sol, når der er helt mørkt udenfor. Disse specielle lamper kan dog koste en del. En god natlampe kan derfor også gøre tricket for nogle, ligesom at resten af huset er lyst op, når man vågner. Eksempelvis kan det være en god ide at investere i lys, der tænder, når du går ind i rummet, eller noget du kan styrer fra mobilen. På den måde kan du tænde lyset i huset, mens du ligger i sengen, og glæde dig til et lyst og vågent hjem indenfor. Teknologien er altså en fantastisk ven gennem den lange og mørke vinter i Danmark. Teknologien indenfor andre brancher end lys fremmes også konstant. Eksempelvis kan du styre Teslas biler fra mobilen, eller låse dit hus fra mobilen via en app. Selvom mange mener, mobilerne gør os mere triste, kan de også gøre det modsatte. Dette kræver dog, at vi lærer, hvordan teknologien bruges for vores sundhed og ikke kun for vores lyst til underholdning. Det er nemlig her mange falder i det onde teknologiske kredsløb. Flere mener ligeledes også, at kroppen tager skade af alt elektronikken og teknologien. Det siges eksempelvis, at man bliver trist af at kigge ned i sin mobil med bøjet nakke. Det er dog også vist, at vi bliver gladere af lys og lyse farver. Måske bliver vi triste i det øjeblik, hvor vi kigger i mobilen for at tænde lyset. Det tyder dog på, at vi efterfølgende vil være glade, fordi vi er omringet af lys. Så måske er teknologien vores bedste ven? 

About the author