Smartwatch Android

Fremtiden er nu – Android smartwatches overtager markedet

Smartwatches er den nye løsning indenfor telekommunikation. Med en smartwatch kan man alt fra at modtage opkald til at surfe internettet – og alt det på et ur, der kan være på dit håndled!

Man behøves i dag ikke at have sin telefon med overalt. I dag kan man have det hele samlet i et enkelt stykke udstyr. Ikke nok med, at den kan alt, hvad en telefon kan, ser en smartwatch også godt ud på håndleddet. Det er både en teknologisk enhed og en stilet accessory.

Her er et par grunde til, hvorfor man burde overveje sine muligheder, hvad angår Android smartwatches. Mange kan måske være bange for, at teknologien er for ny og slet ikke er blevet finjusteret nok endnu. Andre kan måske ikke se pointen med både at have en smartwatch og en smartphone.

Et ur med Android 

Som navnet hentyder til, er en smartwatch mere end bare et ur. Det er smart. Det vil sige, at man kan alt på en smartwatch som på en smartphone. Et Android smartwatch kan stort set det samme som en smartphone med Android. Der er findes mange steder, man kan få fat i en smartwatch på – blandt andet på https://mysmartwatch.dk/.

Salget af ure styrtdykker i disse tider. Hvorfor købe et ur, når man konstant går rundt med en smartphone? Med en smartwatch løser man dette problem. Nu behøves man ikke gå rundt med sin telefon hele tiden. Plus man kan have noget stilet på sit håndled.

Derudover er det også den perfekte løsning til personen, der elsker at rejse. Man behøves ikke at tænke på sin telefon, hvis man kan have en alt-i-en-løsning på sit håndled. Man kan holde styr på, hvor man er henne med navigationsapps. Desuden er det svært at miste en smartwatch modsat en smartphone. En smartwatch sidder jo på ens håndled. Man er derfor sikret mod at komme hjem uden, at ens smartphone er forsvundet.

Fantastisk til fitness, og on-the-go aktiviteter

En smartwatch kan skræddersyes ens livsstil. Elsker man at dyrke fitness? Løber man meget? Så få fat i fitness-apps, der kan måle ens puls og holde øje med dine præstationer. Kan man lide at svømme? Mange smartwatches er vandtætte, så man kan have den med i poolen, søen eller havet. Så behøves man ikke at gå op af vandet for at tjekke sine beskeder.

Det samme gælder, hvis man elsker at cykle. Her kan det være uhandy med en traditionel smartphone. Cykeltøj efterlader sjældent meget lommerum til en smartphone. Især ikke med de skærmstørrelser moderne smartphones har. Dette problem kan man også komme til livs med en smartwatch. Her skal man bare have et håndled frit, og så kan man tjekke alt, hvad der er værd at tjekke.

Man kan endda se videoer på en smartphone fra alle hjemmesider og apps. Det betyder, man har alle videoer overhovedet på nettet tilgængelig på sit håndled.

Batteritiden på smartwatches overgår også smartphones. Nogle smartwatches har en batterilevetid på over flere dage!

About the author