https://casanovafurniture.dk/produkter/1314-carl-hansen-amp-soen/

Fyld hjemmet med danske designklassikere

Drømmer du om at give hjemmet en make-over med nye møbler eller æstetisk kunst, der sørger for en kvalitetssikker opgradering? Et hjem med danske designklassikere fra Carl Hansen møbler er eksemplet på, at de gør forskellen for helhedsindtrykket.

Vi gør en dyd ud af, at vores hjem skal være imødekommende og tiltalende. Uanset om det gælder stole, belysning, spiseborde, skænke eller lignende interiør fra Carl Hansen & Søn, så vil du gøre rammerne funktionelle og flotte med danske designklassikere.

For hvad er et spisebord uden et sæt eksklusive og elegante stole? Ligesom følelsen af et sofabord uden en sofa uden en sofa virker ensomt, eller ved du, at du ikke kan klare tiden foran fjernsynet uden en klassisk lænestol?

Læs mere om Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn repræsenterer en dansk designvirksomhed, der kombinerer den traditionelle og klassiske tilgang med den nymoderne og innovative produktionsmetode. De har fokus på rene linjer med varme og sensibilitet.

Carl Hansen & Søn er blevet drevet af hele tre generationer, og møbelproducenten blev grundlagt i det fynske i 1908. De er med tiden blevet en af de mest anerkendte virksomheder, der udvikler danske designermøbler. De har haft mange samarbejdsaftaler med forskellige designere henover årene, men det er især Hans J. Wegner, der er den største designer i deres bog.

Udover har de produceret møbeldesigns for Arne Jacobsen, Kaare Klint og Poul Kjærholm. Deres ekspertise er dansk design. De ved i den grad, hvad godt, solidt og stabilt håndværk er.

Udforsk et mekka af designerstole

Carl Hansen & Søn har et mekka af smarte designerstole, der kan bidrage til et æstetisk og ergonomisk design i absolut særklasse. De findes i alverdens afskygninger, og du vil føle dig godt tilpas, når du sidder på en af stolene.

Dette er uanset om du har valgt en lækker stol til kontoret, flotte spisebordsstole, en tiltalende lænestol eller barstole til køkkenøen. Der bliver brugt et utal af timer derhjemme, hvorfor det kan betale sig at gøre rammerne helt optimale.

Heriblandt spiller stolene fra Carl Hansen & Søn en altafgørende rolle, da en stol ikke kun skal udfylde et æstetisk design – det skal i den grad også leve op til de funktionelle krav.

Deres stole bliver skabt med fokus på enkelthed, originalitet og kvalitetsmaterialer. Du får i designerstolene et unikt design med fokus på at de skal være i den højeste kvalitet.

https://casanovafurniture.dk/produkter/1314-carl-hansen-amp-soen/

Støt det bæredygtige design

Det er med tiden blevet mere og mere relevant for designerne at ind tænke bæredygtighed i deres projekter. Bæredygtige og miljørigtige beslutninger er altafgørende i hele processen, når der skal produceres danske designklassikere.

Det er hele produktionsprocessen fra start til slut, der skal justeres og tilpasses, så der findes en klar strategi til, hvordan produktion af designklassikere skader planeten og naturen mindst muligt. Det skal være skånsomt og nænsomt.

Carl Hansen & Søn har været primus motor på den bæredygtige udvikling indenfor møbelproduktion. Det støtter du, hvis du anskaffer dig en lækker designerstol eller et klassisk spisebord.

About the author