Mangler du en ny, flot sengeramme?

Hvis du – som de fleste andre – også har forelsket dig i sengerammer, er der kun god grund til at læse med her. Her kan du nemlig finde inspiration til blandt andet en høj sengeramme – som både er æstetisk smuk og som tilfører soveværelsets indretning ekstra charme og ikke mindst hygge. 

Gør noget ved atmosfæren i soveværelset – det betaler sig!

Selvom soveværelset i mange henseender tjener et praktisk formål; nemlig at være et rum, hvori man kan sove, er det også vigtigt for rummets udtryk samt boligens samlede look, at soveværelset indbyder til hyggelige stunder. Det handler om at skabe et dejligt rum, hvor man har lyst til at opholde sig. 

Ved at få høje sengerammer omkring sengen, bliver sengen tydeligt andet end blot et redskab, der bruges til at sove i. Det er her tydeligt, at der er gjort noget ekstra for at skabe bløde og rare rammer. Det påvirker ydermere hele atmosfæren i rummet.

Det er vigtigt at have et soveværelset, man kan lide at opholde sig i. For selvom man bruger hovedparten af tiden i rummet på at sove, kan kroppen typisk fornemme, hvorvidt man i virkeligheden kan lide at opholde sig i rummet. Hvis man skaber et rum, der emmer af både hygge og tryghed, vil man typisk også få en langt bedre nattesøvn. En god nattesøvn er alfa omega og har direkte indvirkning på vores overordnede sundhed og tilstand. 

Der er derfor flere gode argumenter for, hvorfor det er vigtigt at kræse for soveværelsets udtryk. Det hele handler om at skabe trygge rammer med en hyggelig atmosfære. For i perioder hvor du eksempelvis er syg eller utilpas, og dermed opholder dig i sengen, er det rart at værelset føles indbydende.

En høj sengeramme er godt for kroppen

Hvis du vælger en høj sengeramme, sørger du også for, at du ikke skal bøje dig for både at komme ned og op ad sengen. Mange senge – uden sengeramme – er meget lave, og det betyder, at man skal ned i højden for at lægge sig. Det er langt mere praktisk og behageligt at have en seng med højde.
Det betyder samtidig også, at en høj sengeramme ikke blot monteres for det æstetiske udtryk, men også for at skabe mere komfort. Det kan eksempelvis være ganske behageligt, hvis du døjer med rygproblemer, hvor det gør ondt at bøje sig. 

Det hele handler om helheden – og her får man både mode og komfort. Det er to fluer med et smæk!

Hvilken sengeramme skal du vælge?

Markedet for sengerammer er stort, idet sengerammen er et populært valg, der for alvor har vundet indtog i danskernes bevidsthed. Flere og flere danskere investerer penge på at indrette soveværelset moderne. Du kan derfor være sikker på, at du også kan finde en sengeramme, der både matcher dit stilmæssige udtryk og dit budget. 

Der findes sengerammer i mange forskellige materialer og naturligvis også størrelser. Du kan altid undersøge dine muligheder og se hvilke varianter, der falder bedst i din smag. Gør både sengen og soveværelset til et dejligt sted.

About the author