arion hundefoder

Sådan bør du fodre din hund

Mange husstande i Danmark har hund. Bor du i en af dem, har du muligvis ansvaret for en firbenet skabning. Du skal sørge for, at hunden får et godt liv. Den skal luftes hver dag, den skal trænes og den skal have opmærksomhed.

Du skal også fodre din hund hver dag. Den skal have noget at spise. Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du giver den at spise. Læs videre, og find ud af, hvorfor Arion hundefoder er godt at fodre med. Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du giver den det. Det får du også forklaret herunder.

arion hundefoder

Giv den et kvalitetsfoder

Det har betydning, hvilket foder du vælger at give din hund. Det vil kunne ses på dens pels, og det vil kunne mærkes på dens helbred. Hvis du fodrer den med et godt foder som fx Arion hundefoder, så får den alt det, den har brug for. Dens krop kan arbejde og holde sig sund.

Fodrer du din hund med et foder, der er af dårlig kvalitet, er det ikke godt for den. Den vil måske blive tyk, fordi der er en forkert mængde fedt i foderet. Den vil måske blive syg, fordi den mangler visse næringsstoffer.

Vælg et kvalitetsfoder som Arion hundefoder. Hos Arion har de mange års erfaring med hundefoder, og de fremstiller et af god kvalitet. Det er ikke det billigste hundefoder, men det er heller ikke det dyreste.

Lad kun hunden spise til måltiderne

Det har også en betydning, hvordan du fodrer din hund. Sæt dens Arion hundefoder frem til den, når det er spisetid. Det kan være morgen og aften, hvis du har en voksen hund. For hvalpe er det også middag.

Når du har sat en portion Arion hundefoder frem til din hund, så skal den gerne spise det. Hvis der er noget, den ikke har spist efter et kvarters tid, så tager du det væk igen. Lad kun maden stå fremme til måltiderne. Det vil give din hund et bedre forhold til mad.

Der er dog noget, der er ligegyldigt. Det er, om du fodrer hunden, før eller efter I selv spiser. Der går ikke noget lederskab tabt, hvis du giver hunden mad først. Det kan du roligt gøre, hvis det er det, der passer dig bedst.

Giv din hund noget at lave

Det kan også være en god idé at fodre hunden uden en madskål. Faktisk har du slet ikke brug for en madskål. Du kan tage en portion Arion hundefoder. Det er et godt foder. Det er også tørfoder, så det kan du roligt bruge på følgende måde.

Tag foderportionen og hunden med ud i haven og smid foderet på græsset. Kast det gerne lidt opad, så det spreder sig, før det falder ned på græsset. Lad så hunden selv finde det.

Hvis du fodrer på den her måde, giver du samtidig din hund noget at lave. Du aktiverer den. Og ikke nok med det. Du aktiverer den på præcis den måde, den er skabt til. Du lader den bruge sin snude. Du lader den være hund.

About the author