fodboldrejse

Sådan får du den billigste fodboldrejse!

Er du glad for fodbold? Har de en gammel drøm at udleve, der går ud på at besøge dine fodboldheltes hjemmebaner for at se dem spille? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er der gode nyheder forude. Det er nemlig fuldt ud muligt at give dig selv en uforglemmelig fodboldrejse uden at det behøver koste en bondegård. Derfor vil denne artikel tage udgangspunkt i et par gode råd til at spare nogle kroner og ører på din fodbold turisme.

Book din fodboldrejse via et bureau

I dag findes der faktisk rejsebureauer der decideret henvender sig til fodbold fans. Hos disse bureauer er der tale om pakkeløsninger, hvilket i det store hele svarer til at booke en charterferie. Disse sportsrejse bureauer sørger nemlig for det hele, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end blot at pakke kufferten og nyde god fodbold. Dit rejsebureau har nemlig både sørget for flybilleten, hotellet og selvfølgelig billetten til fodboldkampen. Ved at vælge professionelle til at planlægge din rejse, så er du nu langt mere sikker på at du får en god oplevelse. De har nemlig erfaringen, så hvorfor ikke drage fordel af dette. Du skal blot sørge for at læse din rejseplan grundigt inden du beslutter dig for en pakkeløsning. Du skal nemlig være klar over, hvor mange overnatninger du rent faktisk booker. Der er jo ikke meget ved at skulle betale for ekstra nætter, hvis det ikke er nødvendigt. Vær desuden også opmærksom på den egentlige fodbold; nærmere betegnet om din billet kommer med et godt sæde på langsiden eller bagved målet.

Klar det hele selv

Det lyder måske selvmodsigende set i lyset af ovenstående afsnit, men den er faktisk god nok. Der kan faktisk også være penge at spare på din fodbold turisme ved at klare affæren selv. Du skal blot være klar over, at du skal lave en masse forudgående fodarbejde for at denne løsning virkelig kan betale sig. Internettet er nemlig sprængfyldt med billige rejser, hoteller og billetter til alle de store fodbolddestinationer. Det er nemlig i dag blevet nemmere end nogensinde, at agere som ens eget rejsebureau, idet det hele faktisk kan klares online. Et godt råd vil dog være, at du får booket så tidligt som overhovedet muligt. Der er nemlig mange penge at spare ved at være ude i god tid. Og hvis du er fan af en af de store klubber, så har fodbold aldrig været billigere. De store klubber har nemlig ofte et rigtigt godt udvalg af billetter til særdeles overkommelige priser.

kør selv ferie

Hvor er det billigst at rejse hen?

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, så vil prisen i høj grad afhænge af dit destinationsland – og ikke mindst den klub du vælger at se spille. Det vil nemlig f.eks. være en kende dyrere at tage til Turin for at se Juventus spille, fremfor en tur til f.eks. Manchester. Så hvis klubben ikke er vigtigere end prisen, så vil det måske være en god idé at vælge de billigere destinationer til din fodbold.

About the author