blå sko til baby

Skal dine børn have det bedste på deres fødder?

Vil du også gerne give dine børn det allerbedste på fødderne? Når børnene er i børnehave og vuggestue, er de mange timer ude, hvad enten det er sommer eller vinter. Bundgaard sko har noget til hver sæson. Hvad skal du være opmærksom på, når du skal ud og købe sko til dine børn?

Barnets første par sko

Der er bare noget helt magisk over barnets første par sko. Som oftest begynder barnet at gå i 10-18 måneders alderen. Barnets første par sko skal opfylde nogle simple men vigtige punkter. Først og fremmest skal der være god støtte i dem. Der skal derfor være fast hælkappe i dit barns første sko. Du skal samtidig huske, at der skal være et voksetillæg på ca.1-1,5 cm. Bundgaard sko er kendt for deres utrolig gode pasform, deres holdbarhed og deres gode kvalitet. Det er også vigtigt at man husker at barnets sko skal være i et åndbart materiale. Naturmaterialer er for eksempel åndbare materialer. Velcrolukning er en super god ide, da det er meget nemmere at hjælpe barnet skoene på, hvis der er en nem velcrolukning.

hvide sko til baby

Sko til alle sæsoner

Bundgaard har sko til alle årets sæsoner og lejligheder. Om sommeren er det vigtigt at tæerne får maksimal med luft. Derfor er det godt med sandaler. Sandaler skal stadig opfylde de få men vigtige punkter, for at de er gode for dit barn. De mindre børn vil stadig med sommersandalen have behov for en fast hælkappe. Ud over det skal der være god støtte til hele foden. Lukket snude er helt klart også værd at gå efter, når du er ude efter sandaler til dit barn. Så er tæerne nemlig beskyttet. Sneakers eller kondisko er et must i enhver skogarderobe. Denne slags sko er for mange, dem der bliver valgt oftest. Børnene kan hurtigt lære at tage sneakers på med velcrolukning. Sneakers har oftest også en fast hælkappe og en god pasform. Bundgaard sko har alle disse fordele. Vinterstøvlen skal holde dit barn varmt og tørt hele vinteren. Bundgaard vinterstøvler har uld for og en skøn nem velcrolukning. Samtidig er de udstyret med en god rågummisål. Denne sikrer dit barn mod at glide på en glat vinterdag. Kan sko gå i arv? Det korte svar er nej. Sko forer sig efter den der bruger dem, og ingen fødder er ens. Derfor kan sko ikke gå i arv.

Hvorfor vælge Bundgaard sko?

Det kan være svært at skulle ud og vælge sko til sit barn. Hvilke sko er de bedste og hvilke giver den bedste pasform? Skal der være tænkt på miljøet eller er det mindre vigtigt? Når man vælger dansk designede sko fra Bundgaard støtter man et dansk firma, der har specialiseret sig at designe sko til glade og aktive børn. Man vælger at støtte et firma hvor kvaliteten er i top og barnets komfort er i højsæde. Derfor kan det også godt betale sig at købe det allerbedste til sit barn. Det holder nemlig længere, hvis man køber noget god kvalitet, så det kan vise sig at være givet godt ud.

About the author