gardinbussen

Tre fordele ved at bruge en gardinbus

Står du og har købt nyt hus eller lejelighed og mangler splinternye gardiner? Eller trænger dit hjem bare til et friskt pust og et par lækre, nye gardiner? Så kan en gardinbus være lige noget for dig. En gardinbus tager alle mål for dig, kommer med en pris og derefter kan du helt selv vælge design af gardinet. Du kan læse mere om, hvordan en gardinbussen fungerer herunder. 

Bred og landsdækkende service 

En af fordelene ved at bruge en gardinbus, er at du kan bruge den uanset hvor i landet du bor. Om det er Sjælland, Jylland eller Fyn – gardinbussen kommer til dig! Alt du skal gøre for at kontakte gardinbussen er, at udfylde en formular, hvor du opgiver nogle kontaktoplysninger. Indenfor 24 timer vil du blive kontaktet og der vil blive aftalt yderligere. Du vil få et helt gratis og u forpligtet besøg af gardinbussen, så du er altså ikke forpligtet til noget. Gardinbussen er blot et enormt godt tilbud til dig, der ikke ønsker at måle og designe helt selv, men som i stedet ønsker at læne sig tilbage og få professionel hjælp. På denne måde er du sikret nogle lækre, flotte gardiner, der passer præcis til dit hjem. Det bliver altså ikke meget lettere! 

Mange forskellige produkter 

Ikke nok med at et besøg fra gardinbussen er gratis og uforpligtende, så har gardinbussen også enormt mange forskellige produkter. Du er altså ikke tvunget til at vælge mellem to slags gardiner, hvis du bruger gardinbussen, men i stedet er der enormt mange forskellige slags gardiner i flotte former og farver, som du frit kan vælge imellem – de varierer selvfølgelig i pris, så der er noget i alle prisklasser. Du kan for eksempel vælge det klassiske og enormt populære plissegardin til dine store vinduer i stuen eller de mere enkelte og funktionelle rullegardiner til soveværelset. Der er et hav af muligheder ved brug af gardinbussen, så det er bare med at tænke kreativt og lade fantasien få plads – alting behøver ikke være ens!  

Få præcis hvad du ønsker 

Som sagt er er en af de mange fordele ved at vælge at bruge en gardinbus, at der er mange forskellige produkter og muligheder. Dette gør også, at du kan være sikker på at finde nogle gardiner, der passer ind i din smag og ind i dit hjem. Du kan selv være en stor del af design processen, da gardinbussen sørger for at sy dine gardiner, præcis som du ønsker.  

Den smarte gardinbus er især noget for dig, som har nogle vinduer med specielle mål eller et ønske om nogle helt bestemte gardiner. Det kunne for eksempel være, at du havde nogle store flotte, vinduer i din stue, som kræver nogle gardiner med helt ekstraordinære mål. Her ville en gardinbus være fuldstændig oplagt at bruge, da de som sagt kan fremstille super flotte og funktionelle gardiner i enhver størrelse – og så endda til gode og fornuftige priser, som alle kan være med på. Så bliver det heller ikke nemmere at få sine drømmegardiner!  

About the author