Golden Retriever

Det er vigtigt at huske din hunds sundhed

Har din hund fået lidt for meget på sidebenene, eller har du blot fokus på, at din hund skal leve sundt? Så vil kornfri hundefoder helt sikkert være det rigtige valg for dig og din hund. Produktet er udviklet med et fokus på sundhed. Læs med og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge kornfri hundefoder.

Få kornfri hundefoder – fokus på sundhed for din hund

Der er meget forskelligt slags hundefoder på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der er bedst for din hund. Måske har du købt noget forkert hundefoder, og det kan resultere i, at din hund får for meget fedt på sidebenene. Med kornfri hundefoder fra hike slipper du af med dette problem. De har nemlig lavet en serie med hundefoder, som er udviklet med fokus på din hunds sundhed.

I hundefoderet herfra er der ikke nogle kunstige smags-, farve- eller tilsætningsstoffer. Derudover er foderet produceret i Danmark, så det er også godt for miljøet, da det ikke skal transporteres så langt.

Kornfri hundefoder fås i flere varianter, så det passer til din hund

Det kornfri hundefoder fra Hike fås i flere varianter, så du kan være sikker på, at du får det produkt, der passer til netop din hund. Der er nemlig forskel på, om du har en hvalp, en voksen hund eller en senior hund, eller om din hund er ekstra sensitiv. Der findes også varianter af hundemad til en aktiv hund, eller til en hund som er blevet lidt for stor, og derfor har brug for en diæt. Med de mange forskellige varianter bliver det pludselig nemt at vælge rigtigt.

Sørg for at din hund får motion

Det er også værd at nævne, at det er yderst vigtigt, at din hund får noget motion. Det er ikke altid nok, at din hund får noget sundt hundefoder. Selvfølgelig kan der være ting, der begrænser muligheden for, at din hund får motion. Det kan for eksempel skyldes, at din hund er blevet gammel, og derfor ikke har det samme aktivitetsniveau, som den havde engang. Hvis dette er tilfældet, så kan du blot vælge en af de varianter af hundefoder, som passer hertil, og se bort fra det, der beskrives nedenstående.

Hvis din hund ikke lider af problemer, der gør det umuligt for den at få motion, så læs med her. I et sådant tilfælde er det nemlig vigtigt, at sørge for, at din hund får sig rørt. Det kan du for eksempel sørge for ved at tage din hund med ud på daglige lufteture – gerne flere gange dagligt. Du kan også gøre det lidt sjovere ved at købe noget legetøj, eller blot bruge en pind, som du kan kaste til din hund. Tag ned i en park og kast legetøjet langt væk. Din hun vil samle det op og få dig til at kaste det igen. Det er måske ikke så sjovt for dig i længden, men det er godt for din hund.

About the author