papkasser

Dette kan du bruge som emballage til forsendelse


Hvis du er webshopejer, så skal du sandsynligvis også ofte sende nogle produkter ud til dine kunder. Når du skal gøre det, så er det naturligvis vigtigt, at det er pakket godt, så der ikke sker noget med dine produkter under forsendelsen. Her kan du læse mere om, hvad du f.eks. kan bruge, når du skal sende dine pakker afsted.

For det første: Papkasser

Noget af det vigtigste emballage er naturligvis papkasser. Hvis du skal gøre noget ekstra godt, så sørg for at købe papkasser, der er lavet af genanvendeligt materiale. Så skader det miljøet mindst muligt. Det er ikke kun godt for miljøet at købe papkasser, der er lavet på en måde, som ikke skader miljøet. Det kan også være godt for din omtale som firma, fordi det viser, at du går op i at skåne klima og miljø. Det kan betyde, at dine kunder fortsætte med at handle hos dig.

Dernæst: Kassefyld

Når du har fundet de papkasser, du gerne vil bruge til forsendelse af dine varer, så er der også andet emballage, du skal tænke på. Det er nok usandsynligt, at du finder papkasser, der passer perfekt i mål til det, du skal sende. Det kan derfor være nødvendigt at benytte sig af såkaldt kassefyld. Dette kan f.eks. være papir – og her kan du igen kigge efter noget, der er lavet af genanvendeligt materiale. Det kan også være luftpuder, hvis du skal sende noget, der er skrøbeligt.

kasser til forsendelse

Bobleplast: Hvis du vil være ekstra forsigtig

Hvis du skal sende noget, der er meget skrøbeligt, så kan det være en god idé at bruge bobleplast. Du kan både få bobleplast med store og små bobler, og det kan komme helt an på produktet, hvad du skal vælge. De store bobler er generelt mere beskyttende, så hvis du f.eks. skal sende noget af porcelæn, så kan bobleplast med store bobler være det rigtig valg. Dog er bobleplast med små bobler også gode til at f.eks. at placere mellem tallerkener, hvis det er dét, du sælger på din webshop.

Gavepapir: Til den fine vare

Hvis du skal sende en vare eller et produkt, der er af den lidt finere kaliber, så kan det være en god idé at bruge gavepapir. Dette kan være med til at give pakken et mere eksklusivt udseende, og det kan skabe en god oplevelse for modtageren af pakken. Det kan f.eks. være, hvis du er forhandler af undertøj, skønhedsprodukter eller noget andet lækkert.

Paprør: Hvis du skal sende en plakat

Hvis du skal sende en plakat eller et billede, så er det klart smartest at bruge et paprør – så er du sikker på, at billedet eller plakaten kommer frem ubeskadiget.

Pakketape: Så er pakken forseglet

Når du skal pakke dine pakker, så er det naturligvis vigtigt, at de kommer frem uden at gå op under forsendelse. Du kan købe pakketape, som er mere holdbart end det almindelig tape, når du skal sende dine pakker. Så er du helt sikret.

About the author