flaskevarmer

Dette skal du sørge for at skaffe når du får en baby

At få et barn er en af de mest fantastiske oplevelser, du nogensinde vil få. Men det kan også være en smule overvældende, især når det handler om at finde ud af, hvad din lille har brug for. Der er nogle ting, der er absolut nødvendige for din baby, og vi har fået dig dækket ind med en liste over must-haves. Her er alt fra det mest basale som bleer og servietter til mere unikke ting som en hvid støjmaskine – her er liste over hvad du skal bruge for at sikre, at din baby er komfortabel, sikker og glad.

Husk på dette

Bleer og servietter: Du kommer til at bruge MEGET mange af dem, så køb dem på lager! Det er ikke til at sige, hvor mange du kommer til at bruge. Men stol på os når vi siger, at det er en del du kommer til at bruge!

Tøj: Fra bleer til soveposer til tøj – din baby har brug for en lang række forskellige slags tøj til at være komfortabel i alle vejrforhold. De fleste børn har ikke mulighed for at holde varmen rigtigt selv endnu. De kan heller ikke sige om det er for varmt eller koldt. Derfor skal man lige være opmærksom på barnet.

Det er ikke kun de små ting

Et sikkert sted at sove: Uanset om det er en barneseng, en tremmeseng eller en Moses-kurv, har dit barn brug for et sikkert og behageligt sted at sove.

En klapvogn eller barnevogn: Perfekt til at komme ud og rejse med dit lille barn.

Et børnesæde: Den er vigtig for at holde din baby sikker, når du rejser i bil.

Et puslebord eller en blepose: gør det nemt at skifte ble med et dedikeret puslebord eller en pose.

Babybad og håndklæder: Hold din baby ren med en blød og hyggelig badetur.

Så langt så godt

Mad og modermælkserstatning: Hvis du giver flaske, har du brug for modermælkserstatning og flasker af høj kvalitet. Hvis du ammer, skal du sørge for, at du har en god amme-bh og nogle behagelige puder. En flaskevarmer til bil fra Babylun kan også være et bud!

En hvid støjmaskine: Den kan hjælpe dit barn med at sove ved at blokere for al ekstern støj.

Et par stykker legetøj: Et par enkle stykker legetøj, lige fra nuttet legetøj til sensorisk legetøj, vil holde din baby underholdt.

Babysikringsudstyr: Når din baby begynder at kravle, skal du begynde at børnesikre dit hjem. Afdæk skarpe kanter, spær adgangen til farlige områder, og fastgør alle løse genstande.

En førstehjælpskasse: Vær altid forberedt på mindre bump og skrammer med en velassorteret førstehjælpskasse.

Dette er blot nogle af de vigtigste ting, du har brug for til din nye baby. Med disse ting er du godt på vej til at give dit lille barn et kærligt og behageligt hjem. Bare rolig, det er meget overvældende at være forældre både på godt og ondt. Man gør det bedste man kan!

About the author