sorte fliser

Fliser til enhver smag


Står du og skal til at vælge klinker til dit nye badeværelse? Eller skal du til at have trænger de gamle til at blive udskiftet?  Fortvivl da ej! Når der er et hav af muligheder at vælge imellem, kan det godt blive en smule (for ikke at sige meget) uoverskueligt. Ikke nok med, at man skal vælge farve og form, så findes de også lavet en masse forskellige slags materialer. Men det er der heldigvis en løsning på. For når der er mange muligheder, er der selvfølgelig også noget for en enhver smag. Og så har du fundet dig den helt rigtige artikel. Her er der nemlig enhver slags fliser både til gulv og vægge i badeværelset.

3 idéer til dit nye badeværelse

Hvert enkelt materiale har hver sin egenskab. Det kan være svært at vælge imellem, så her er 3 idéer til hvilke materialer der passer til dit behov, og hvad deres egenskaber er.

En evergreen indenfor badeværelses klinker, er marmorklinker. Marmor kender vi nok bedst som den hvide plade til et køkkenbord, men passer faktisk også eminent i et badeværelse. Denne mode er ikke et nyt fænomen, men er i stor stil på vej igen. Man er også begyndt at se marmor få et strejf af andre farver, såsom grøn eller rød, som viger fra den klassiske hvide. Et badeværelse med marmorklinker kan sagtens have en dominerende rolle i dit badeværelses stil. Men hvis det virker lidt for overvældende, kan man også bruge marmor som et klassisk, flot udtryk.

Mosaik fliser er til dig der gerne vil vige fra de klassiske, hvide klinker til dit badeværelse. Dette er en super, kreativ løsning, som stammer helt tilbage fra flere hundrede år siden. Det bliver specielt brugt i Sydeuropa, og giver også et rigtig “italiensk ”-vibe. Mosaik kan selvfølgelig både give et meget kunstnerisk udtryk, men kan også være mere klassisk. Det er ikke en hemmelighed at mosaik er et mere vovet valg end marmor, men i mosaikkens verden, kan man både blande størrelse, farve og mønstre.

Til sidst, men ikke mindst; beton fliser. En betonvæg eller betongulv giver et særdeles enkelt og rustikt udtryk til dit badeværelse. Lige i den skandinaviske ånd. Foruden dets lækre urban/New Yorker-look, passer beton også perfekt til badeværelset generelt. Det er nemlig yderst nemt at tørre beton af for vand efter bad. Hvis det virker lidt for ensartet, kan man også give det rustikke beton et mere botanisk udtryk, ved at pynte med nogle store, grønne planter.

grå flise

Andre muligheder

Dette var kun 3 udvalgte slags materialer, men der findes selvfølgelig mange flere muligheder. Det kunne være trægulv, natursten eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser, for hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Forhåbentligvis gav denne artikel dig et spadestik dybere indsigt i, hvilke slags fliser der findes. Eller måske bare noget inspiration til, hvordan man eventuelt kan indrette dit nye badeværelse. Uanset om det skal laves fra bunden, eller det gamle bare skal renoveres.  Vær kreativ, og slip idéerne løs!

About the author