vægmaling

Sådan giver du dine rum et nyt look med ny vægmaling


Mange mennesker kan føle en trang til at flytte fra deres bolig efter noget tid. De kan føle sig lidt fanget i de samme rum med den samme indretning, og det er ofte forbundet med stor virkelyst og glæde at flytte et nyt sted hen. Men det kan være baseret på falske forventninger. Det kan ende med en stor skuffelse. Men derfor kan man alligevel opnå meget med eksempelvis vægmaling fra https://www.maler-maling.dk/.

Måske er det bare det, der skal til

Hvis du kender til farvemagi, så ved du også, at mange følelser kan associeres med bestemte farver. Det kan være interessant at udforske, hvilke farver der gør dig glad. Du kan nemt blive overrasket, for det er ikke nødvendigvis de farver, du føler dig tryg i. Du kan prøve dig frem, og så vælge noget vægmaling til dine rum. Hvid kan give en følelse af klarhed som vægmaling. Mens blå ofte er en farve, der bruges som vægmaling i soveværelset. Vi kan se mange flere nuancer af blå end i andre farver. Røde og orange farver som vægmaling er et modigt valg, men også et valg, der vil give de valgte rum en sprælsk energi.

blå vægge

Det tager tid, men det er det værd

Hvis du virkelig føler dig låst, så kan ny vægmaling være lige så forløsende som en ny frisure. Det kan være det, der gør, at du får energien til at flytte rundt på andre vitale dele af dit liv. Måske er du sådan en, der altid flygter fra problemerne, i stedet for at arbejde med der, hvor du er. Det er en typisk overlevelsesmetode, men det kan føre meget sorg med sig. Så det er vigtigt at give sig selv rum til at udforske, hvad der ligger bag trangen til fornyelse. Hvis der er en masse usagte og undertrykte følelser bag, så er det vigtigt at arbejde med dem, i stedet for at falde tilbage i et gammelt mønster. Mønsteret med at der altid er grønnere græs på den anden side af hegnet, det er rigtig typisk. Derfor skal vi gribe fat i den følelse og mærke, om der reelt er et behov for nye rammer eller noget andet.

Det er faktisk en god proces at male noget over

Det kan være dejligt, hvis vi kunne male dele af os selv over ligesom med vægmaling. Hvis en dårlig oplevelse eller karaktertræk bare kunne fjernes helt fra os selv. Men det kan vi faktisk også næsten. Når vi maler vores vægge, så kan vi forestille os, at vi maler det over, vi ikke vil bruge tid på. På den måde kan det være en terapeutisk og god proces. Det er bare med at sætte sig overfor den væg, der skal males og virkelig føle, at nu er det farvel til noget, vi er vokset ud af. Det kan være at male væggene i noget atypisk, fordi vi har en tendens til blive i vores komfortzone.

About the author