Keyhanger med logo

Sådan øger du din virksomheds synlighed

Det er enormt vigtigt for en virksomhed, at den er synlig. Din virksomheds produkt kan være nok så godt, men det er lige meget, hvis der ikke er nogen, der kender til den. Hvis du er en nystartet virksomhed, kan det føles overvældende at skulle skabe synlighed. Det er dog virkelig vigtigt, at du prioriterer markedsføring, da det kan hjælpe dig på vej til succes. Der er alt for mange nystartede virksomheder, der underprioriterer at markedsføre deres brand, hvilket ofte fører til fiasko. Vi giver dig her nogle konkrete råd til, hvordan du kan øge din virksomheds synlighed – også uden at bruge en formue på markedsføring.

Lav nøglesnore og andet merchandise med virksomhedens logo

Når du skal øge din virksomheds synlighed, er det en god idé at få produceret noget merchandise med virksomhedens logo på. Hos topsupplies.dk finder du et stort udvalg af merchandise i forskelligt design, som du helt selv kan designe med din virksomheds logo. Her kan du blandt andet finde en nøglesnor med tryk. Det er simpelt at designe de forskellige produkter på hjemmesiden, så du kan få dem, lige som du vil have dem. Design en nøglesnor med logo med det samme.

Hvis der er andre ansatte i din virksomhed, er det oplagt at udstyre dem alle sammen med en nøglesnor med logo, så de kan repræsentere virksomheden udadtil. Det er også oplagt at fylde køkkenskabene med krus med virksomhedens logo. På denne måde kan du servere kaffe til gæster i et krus med jeres logo. Krus med logo er desuden oplagte reklamegaver, da de fleste kan bruge et flot krus med et lækkert design.

Brug de sociale medier aktivt

De sociale medier er et uundgåeligt aspekt af markedsføring i dag. Virksomheder uden profiler på diverse sociale medier har en meget lavere rækkevidde end virksomheder, der bruger sociale medier aktivt. Det er altså heller ikke nok bare at oprette virksomhedsprofiler på de forskellige sociale medier. Hvis du ikke bruger profilerne og jævnligt deler relevant og vedkommende indhold, har de stort set ingen værdi. Bruger du dem rigtigt, kan de til gengæld gøre en stor forskel for din virksomheds synlighed.

Repræsenter din virksomhed på virksomhedsmesser

Udover at være synlig online på de sociale medier, er det også vigtigt at være synlig ude i den virkelige verden. Der findes hvert år mange forskellige virksomhedsmesser og andre relevante samlinger, hvor det er oplagt for din virksomhed at deltage. Og når du så er afsted på messe, skal du naturligvis huske at iføre dig en nøglesnor med virksomhedens logo, så alle kan se, hvem du repræsenterer. Medbring desuden reklamekuglepenne med jeres logo, som du kan dele ud til alle interesserede.

Hvis du ønsker at øge din virksomheds synlighed, er det altså relativt simpelt, så længe du er klar til at lægge lidt energi i det. Det behøver heller ikke at koste en formue, hvis du bare bruger vores råd herover. Det tager naturligvis tid at få opbygget et stærkt brand, men hvis bare man er lidt vedholdende, skal det nok lykkes.

About the author