møbler i kvalitet

7 tips til køb af møbler af høj kvalitet til lave priser


Når det kommer til køb af møbler, kan det være svært at finde ud af, hvad det helt præcis er, at du skal holde øje med. Du vil jo gerne have den højeste kvalitet til den laveste pris. Hvis du er en af dem, der mangler lidt råd, vil vi her prøve at hjælpe dig med 7 tips, du skal være opmærksom på, når du køber møbler!

1. Kend dine træsorter

Det er vigtigt at vide, hvilket træsort, du vil gå efter. Massive træmøbler er nemlig typisk dyrere end andre typer, men kan være modtagelige for ridser og vandringe. Finér har en billig træbase dækket af flere tynde lag af træ af bedre kvalitet. På grund af den billigere kerne er finér ikke så dyre som af massivt træ. Spånplader og komposittræstykker er lavet af en kombination af træmasse, plast og harpiks. Dette er den billigste type træmøbler og kan se anstændigt ud, men holder ikke i årtier.

2. Kontroller skuffer og skabe

Hvis du skal købe et nyt skab eller kommode, hvor der er skabsdøre og skuffer i, så sørg for at åbne disse. Sørg for, at skuffen trækker helt ud og derefter lukker jævnt. Sørg for, at døre åbnes, forbliver i en åben position (i stedet for at den prøver at lukke i, mens du prøver at få noget ud af skabet), og luk igen.

det rigtige materiale

3. Overvej din livsstil

Lad din livsstil bestemme, hvilke farver og stoffer du vælger. Har du for eksempel hunde derhjemme, der godt kan lide at hoppe op i møblerne? Så er en hvid velour sofa måske ikke det bedste valg. En god huskeregel er, at hvis du har børn eller kæledyr, skal du holde fast i mørke farver og pletbestandige hårde stoffer.

4. Vær realistisk med hensyn til farver

Selvom gul er utroligt populært lige nu, når det kommer til møbler, er det værd at overveje, om du også vil være glad for farven nogle år frem. Hvis du gerne vil undgå at skifte dine møbler ud om et par år, fordi du ikke kan lide farven længere, så hold dig til neutrale farver til dine større og dyrere stykker. Gem dristige farver til små indretningsstykker som for eksempel dine puder.

5. Test puderne

Kig efter faste puder med et aftageligt betræk, der matcher på begge sider. Faste puder holder sig nemlig bedre over tid. Husk også at finde aftagelige betræk, der er lette at vaske.

6. Køb på det rigtige tidspunkt

Møbelpriserne svinger hele året. Det kan være forskelligt fra butik til butik, hvornår de holder udsalg, men det er ikke nogen hemmelighed, at der for eksempel altid er gode tilbud til januar, men også til Black Friday, som finder sted i slutningen af november. Så det kan godt betale sig at vente lidt, hvis du gerne vil have en god pris, når du køber møbler.

7. Du skal ikke udelukke brugte møbler

Du kan finde gode tilbud med brugte møbler, så længe du inspicerer dem nøje. Du kan skal se efter tydelige rifter, pletter, vandmærker og ridser, og løft puder og se efter pletter på indersiden af ​​sofaer og stole. Sid på den, så længe tiden giver mulighed for det for at kontrollere, om den er stabil og komfortabel.

Vi håber, at disse tips har hjulpet dig lidt med at finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du køber møbler. Nu handler det bare om at gå på jagt efter de helt rigtige!

About the author