fadølsanlæg

Hold de fedeste fester i hjemmet med dit eget fadølsanlæg

Til fester og arrangementer med fadølsanlæg opstår der tit en helt speciel hyggelig stemning. Mange af os kender nok også til samtalen eller tanken der ofte følger, når man nydt 1,2 måske 3 lækre øl frisk fra fad – sådan en burde man anskaffe sig til hjemmet! Det er heldigvis mere end muligt, at anskaffe sig et fadølsanlæg til hjemmet.

Løft din fest til det næste niveau med et fadølsanlæg

Med et fadølsanlæg til hjemmet, vil du kunne imponere de fleste gæsterne, og bringe det lækre øl, de hyggelige snakke og den unikke stemning med hjem. Der er altså bare noget specielt godt ved en fadøl! Rigtig mange forbinder dem med gode aftener i godt selskab, hvilket er et rum og en stemning, du nemt kan skabe derhjemme. Det er nemlig muligt, at købe fadølsanlæg til hjemmet. Eksempelvis inde på https://tapshop.dk/collections/fadoelsanlaeg, har de et bredt udvalg af fadølsanlæg i forskellige størrelser og til forskellige priser, så der er en god chance for, at du finder lige netop det anlæg, som du står og mangler.

Du kan købe et komplet fadølsanlæg med køler og luftkompressor, så du ikke skal tænke på kulsyreflasker. Derudover findes de med både en og to haner, alt efter behov. Ønsker du ikke at anskaffe dig en luftkompressor, så kan kulsyreflasker købes ved siden af. Anlæggene findes også i forskellige størrelser, alt efter hvor mange liter øl, der skal serveres i timen. Og til den kræsne køber, kan et anlæg også købes i træ, hvis der skal kræves om detaljen.

fadølsanlæg

Skab din egen private bar eller festlokale

Nu har du så skaffet dig et fadølsanlæg, så mangler du bare, at skabe de rigtige omgivelser for at skabe den fedeste fest og for at få mest muligt ud at din investering. Hvordan rummet skal indrettes afhænger af, om du går efter et festlokale/gildesal, eller om vennerne skal inviteres med hjem til hjemmebaren.

Er det den store fest du går efter, så skal du have et stort lokale, hvor der nemt kan gøres rent. Derudover er det en god ide at anskaffe sig nogle borde og stole, hvis der skal være plads til, at man skal kunne spise til dine fester. Det er oplagt at indrette rummet med et loungeområde bestående af sofaer og sofaborde, et spiseområde med borde og stole, et dansegulv med lys og musikanlæg og til sidst en bar, hvor dit nye fadølsanlæg kan blive centralt placeret. Er det derimod hjemmebaren du stiler efter, så skal der købes plakaterer med sjove motiver, store ølkrus, dart, pool/billiard, andre drikkevare og måske en bar med barstole.

Derudover kræver den fedeste fest – udover frisktappet fadøl – også festlig musik. Det kan enten være for at spille op til dans, som underlægningsmusik eller til hvis I skal lægge armene om hinanden og vugge side til side, mens I skråler med på “Himmelhunden”. Et godt musikanlæg er også essentielt, men så burde du også være godt dækket ind.

About the author