badmobil

Hold en fest i baghaven til sommer

Sommervejret er kommet til Danmark, og det er varmt. Det giver heldigvis bare anledning til en masse hygge i baghaven. Måske endda et par fester. Grillen kan komme frem, øllen kan flyde, og musikken kan være høj. Men nogle gange er det svært at forholde sig til, hvad du skal bruge til sådan en fest. Så her får du lige et par tips, der kan gøre planlægningen en smule nemmere.  

Badmobil 

Du læser måske badmobil og tænker; ”Hvorfor? Der er jo et fuldt fungerende badeværelse inde i huset.” Men har du egentlig lyst til, at gæsterne skal rende ind og ud af dit nyligt rengjorte hus, fulde og med alkohol i hånden? Nej vel? Så er det da nemmere at bestille en badmobil, der kan pryde i baghaven og spare dig en halv dags hovedrengøring, når du egentlig helst bare gerne vil ligge i sengen og have ondt af dig selv.  

En badmobil kan hurtigt og nemt stilles op i baghaven, og det har ikke bare et toilet, men også en bruser! Så kan dine gæster selv skylle tøjet af, hvis der bliver spildt. Det er da genialt! Du kan finde en badmobil her. Og så er den nem at installere helt selv! Men det kan som oftest også gøres for dig for et lille gebyr. 

Køler 

Du skal have et sted at holde alle drinksene kolde. Om det så bliver en køler eller en stor balje med isterninger, så er kolde drinks et must til enhver baghavefest. Især når temperaturerne når så langt op, som de gør lige i øjeblikket. Og det er så sjældent, at der er plads i køleskabet og fryseren til alle de forskellige drikkevarer sådan en aften kalder på. Derfor kan det varmt anbefales, at du skaffer dig en køler eller lignende til din baghavefest. 

En god højtaler 

Du forsøger selvfølgelig ikke at blive uvenner med naboen, men god musik hører nu altså til. Løsning: Invitér naboen med! Og få så fat i en ordentlig højtaler, der kan spille højt nok til, at græsplænen kan blive et dansegulv. God skal den være. For en baghave fyldt med mennesker larmer, og den skal kunne spille højere end 20 samtaler, der er i gang på samme tid.  

Endnu et tip er at lave en playliste, inden aften går i gang. Der er intet værre, end når folk bliver ved med at skifte sang, når den der er på kun er halvvejs færdig.  

Hvis du gerne vil have dine gæsters input til playlisten, kan du altid lave en fælles spotify-playliste. Så kan du bare dele linket, og dine gæster kan putte de sange på, de ønsker. På den måde får alle deres besyv med, og ingen kan brokke sig over musikvalget. Det er både pædagogisk og gør jobbet nemmere for dig.  

Så er der vist kun tilbage at sige, at det gode humør selvfølgelig også skal bringes! Smid nogle lys op i baghaven, sørg for noget god mad, drikke og musik. Så er din perfekte baghavefest i hus! 

About the author