gummifliser

Sådan får du styr på fitness derhjemme

Hvis du gerne vil komme i form i dit eget hjem, så er det en god idé at have det helt rette udstyr. Man hvad skal man egentlig bruge? Det kan du læse mere om i denne artikel, der dækker alt fra gummifliser til elastikker til fysiske øvelser.

Husk altid et godt underlag, når du træner – eksempelvis gummifliser.

Vægte til træning

Hvis du gerne vil have en effektiv træning, så skal du sørge for at have vægte at træne med. Hvis du gerne vil træne dine arme, så kan du have en effektiv træning ved at holde vægten på din skulder og løfte den stille og helt lige op i vejret. Denne øvelse kan du gentage 3 gange 10 gange med hver arm. Du kan derefter lave 3 gange 10 øvelser, hvor du holder vægten i en strakt arm og bøjer den. Du kan også med fordel squatte med vægte – det giver en god træning for ben og baller – og hvis du sørger for at holde dette ved lige, så vil du hurtigt begynde at se resultater.

gummifliser

Bænkpres

Du kan også træne dine arme ved at ligge på ryggen og løfte en stang op i vejret – her er det godt at have gummifliser. Det er også en god træning for brystmusklerne. Hvis du gerne vil skåne dit gulv, så skal du passe på med de tunge vægte. De kan godt lave buler i gulvet, hvis man ikke er forsigtigt. Hvis du gerne vil være helt sikker på ikke at få skader på dit gulv, så kan du investere i en form for underlag – eksempelvis gummifliser. Så kan du sagtens lægge vægtene på gulvet, uden at der sker noget.

Elastikker

Man kan få en meget effektiv træning ud af at træne med elastikker. Placer elastikken på dine ben, læg dig på ryggen og spred og saml benene for en effektiv balletræning. Du kan også bruge elastikken til at træne dine arme med.

Maveøvelser

Hvis du gerne vil træne maven, så kan du med fordel få en effektiv træning ved at træne med vægte. Du skal blot placere en vægtskive på brystkassen og løfte overkroppen fra gulvet i langsomme og bestemte bevægelser. Du kan naturligvis også træne maven uden vægt. Du skal bare have en yogamåtte eller gummifliser, du kan ligge på, så du skåner ryggen, mens du træner.

Maskiner

Hvis du gerne vil træne effektiv cardio i hjemmet, så kan du gøre dig selv en tjeneste og købe et løbebånd. Hvis du løber en time om dagen, kan du hurtigt forbrænde en masse kalorier. Du skal naturligvis også sørge for ikke at begynde at spise ekstra meget, for så taber du dig ikke. Men spiser du fornuftigt og løber jævnligt, så skal du nok begynde at se resultater.

Der er også andre måder at forbrænde en masse kalorier på. Hvis du ikke bryder dig om at løbe, så kan det være, du bedre kan lide at cykle. Med en motionscykel kan du forbrænde en masse kalorier ved at cykle, og så kan du endda sidde ned, mens du motionerer. Du kan jo også med fordel placere cyklen foran TV’et, hvis du gerne vil have en alternativ måde at træne på.

About the author