dobbelt terrassedør

Skab lys og liv i dit hjem med en terrassedør

Ens hjem kan nemt blive mørkt, hvis ikke man får nok naturligt lysindfald i ens hjem. Her kan terrassedøre skabe et stort lysindfald, da det reelt set er et stort vindue. Og ved at få muligheden for at se ud i ens egen have, får man også lidt af sin egen natur med ind i sit hjem.

Ved at få sig en stor terrassedør, såsom en dobbelt terrassedør, får man et lysere hjem. De fleste har sin terrassedør i stuen, hvilket er det sted man opholder sig mest, og ved at få et bedre og større lysindfald, får man også en hyggeligere stue.

Masser af valgmuligheder

Når man skal vælge en ny terrassedør, er der mange måder, hvorpå man kan få den til at passe perfekt til ens egen terrasse. Man kan vælge om døren skal åbne indad eller udad, hvordan glaspanelerne skal placeres og hvor mange glaspaneler, der skal være. Man kan vælge om det skal være en enkelt eller en dobbelt terrassedør.

Desuden, kan man vælge hvilket materiale terrassedøren skal være lavet af. Man kan vælge plast, aluminium eller træ, og det kommer an på hvilken smag man har, og hvilken stil ens hus allerede har. Det er mere eller mindre en smagssag. Man kan læse mere om sine valgmuligheder på www.vinduesgrossisten.dk.

dobbelt terrassedør

Energivenligt valg

En af overvejelserne ved at vælge en terrassedør eller dobbelt terrassedør er hvor godt den kan holde på varmen. Ikke alene ender man selv med at spare penge på varme om vinteren, men det er også det energivenlige valg, så samtidig hjælper man miljøet.

Et af valgene er, hvorvidt man vælger sprosser, som bryder glasset, eller energisprosser, som er limet på glasset. Ved at vælge energisprosser bliver døren mere energivenlig, end hvis man valgte normale sprosser. Desuden, jo flere sprosser man har, jo værre bliver lysindfaldet.

Øg din terrassedørs sikkerhed

Hvis man vil indbrudssikre sin terrassedør eller dobbelte terrassedør, kan man vælge at få installeret et paskvilgreb med indbygget lås. Så kan man låse sin terrassedør inde fra, og en eventuel indbrudstyv vil ikke være i stand til at kunne komme ud gennem terrassedøren.

Desuden, kan man børnesikre sin terrassedør, så børn ikke kan bruge den, men voksne nemt kan bruge den med en nøgle. Så hvis nu der skulle opstå et nødstilfælde, hvor alle skulle ud gennem terrassedøren, ville det ikke være et problem at bruge terrassedøren.

Ekstra tilbehør

Der er mange ekstra overvejelser, når man skal vælge terrassedøre. Man kan for eksempel vælge, om ens terrassedør skal have en bremse, så den kan fastlåses i en position, når den er åben. Dette kan være en fordel, når man bringer mad ud på terrassen, eller hvis man bare vil have terrassedøren åben, uden at vinden smækker den i.

Man kan også vælge om ens glas i terrassedøren skal have tre lag. Dette anbefales især til huse med energimærke A, men også hvis man gerne vil holde på varmen og spare lidt på varmeregningen. Der kan forekomme dug imellem lagene på ruderne, men dette forsvinder igen, eftersom glasset får samme temperatur som luften.

About the author