Styrk din krop med reformertræning

Der findes mange måder at træne din krop på, så den holder sig sund, stærk, smidig og muskuløs. Efter der har været afholdt OL i Tokyo, er der vist ingen tvivl om, at der findes rigtigt mange sportsgrene, der kan holde dig aktiv. Således har der både været vist roning, svømning, ridning, hækkeløb, atletik, gymnastik og så videre. Vi vil her introducere dig for en træningsform, hvor du får trænet hele kroppen i gennem, nemlig den såkaldte reformertræning som fitness Østerbro. Hvad det er og hvad det gør godt for, vil vi her komme nærmere ind på, så hæng bare på lidt endnu.

Pilates – bare med en maskine

Ønsker du at gå til fitness Østerbro, kan du booke en gratis og uforpligtende prøvetime hos energii Østerbro, hvor du kan prøve reformertræning. Her er der højst 20 kursister på et hold, hvilket giver dig en god mulighed for, at din instruktør kan have et ekstra godt fokus på dig og din træning, også selvom du er nybegynder udi reformertræning. Reformertræning foregår ved en maskine, som har en vogn, der bevæger sig frem og tilbage. Du kan både ligge, stå eller sidde på vognen, og også justere sværhedsgraden ved hjælp af fjedre. På denne måde er du sikker på, at du får den rette belastning af kroppen, hverken for let eller for svær. Principperne bag reformertræning finder man i Pilates, hvor det største fokus nemlig ligger på træning af hele kroppen, hvor du træner kropsbevisthed og din kontrol.

Skånsom mod knæ og ryg

Har du udfordringer med knæ eller ryg eller har du bare lyst til at forebygge diverse skader netop i disse dele af kroppen, er fitness Østerbro med reformertræning ideel for dig. Det er den, fordi den netop, fordi du enten kan sidde eller ligge ned på reformermaskinen, er skånsom mod din ryg og dine knæ. Du overbelaster dermed ikke disse kropsdele, og du kan træne på en skånsom måde.

Styrke, udholdenhed, koordination og balance

Hvis du spørger til, hvilken effekt, som reformertræning på fitness Østerbro har på dig og din krop, er det primært styrke, udholdenhed, koordination og balance. Ikke så lidt, hvis man spørger nogen! Det er desuden en ret sjov træningsform, fordi du kan lave mange forskellige og varierede øvelser med reformermaskinen, hvilket aldrig gør træningen kedelig og ensformig for dig.

Kombiner træningen med et hyggeligt cafebesøg på Østerbro

Det er oplagt at kombinere din træning med et hyggeligt cafe eller bagerbesøg på det mondæne og stemningsfulde Østerbro. Der er altid unikke oplevelser indenfor rækkevidde hvad angår cafeer, restauranter, strand og hav, fordi Energii ligger tæt på Svanemøllen strand og bådehavn. Her kan især nævnes den dejlige strand, der er blevet anlagt, hvor du efterfølgende kan tage en gåtur eller en lille picnic efter træningen. Der ligger også mange dejlige, økologiske bagerier i nærheden, som du kan benytte dig af, enten alene eller i selskab med dine holdkammerater fra Energii. Fællesskabet omkring fitness på Østerbro er nemlig mindst lige så vigtigt, fordi det har noget at sige med hensyn til din mentale og sociale sundhed. Rigtig god fornøjelse.    

About the author