I rigtig mange danske hjem udgør mosaik fliser en stor del af udsmykningen. Og det med god grund. For mosaikker kan være ufatteligt smukke og klæde hjemmets ellers kedelige hvide vægge. De kan være med til at skabe et klassisk stilet look eller de kan være med til at tilføre farve og dramatik. Det er derfor ikke så mærkeligt at mange vælger at bruge disse på deres gulve og vægge i bl.a. badeværelse og køkken. Mosaik fliser på badeværelset Man kan vælge at gøre som mange andre danskere, og udnytte mosaikkernes unikhed og glans på sit badeværelse. Her vælger nogle at gå med almindelige hvide mosaikker, hvilket også kan være rigtig fint. Mosaikkerne vil, hvis de er glatte, skinne og udgive et flot skær, som sætter en smule spil på de hvide vægge. Andre vælger at sætte en enkelt simpel og fin farve mosaikker i brusekabinen, eksempelvis en pastel-blå eller en lyseblå, for at give rummet en flot glød. En af de andre meget populære løsninger er en kombination af forskellige farver. Her skal man selvfølgelig være opmærksom på at vælge nogle farver som kan sammen, for særligt hvis man arbejder med små mosaik fliser, kan der hurtigt opstå en sammensætning, som er forvirrende for hjernen. Heldigvis er der massere af inspiration at finde her: www.flisestudiet.dk. Mosaik fliser i køkkenet gjort kreativt Når man tænker på mosaik fliser, kommer man ofte til at tænke på de helt firkantede, enten små eller mellemstore fliser, som mange har i deres køkken og deres bad. Men man kan i køkkenet også vælge at være kreativ, og eksperimentere med de ikke-kvadratiske mosaikker af slagsen. Disse kan give en meget autentisk fornemmelse, og en følelse af at man befinder sig i et sydligere liggende land. Herimellem kan der udfyldes med en speciel slags mørtel, som fuldender dette meget autentiske look. Gode tips inden du sætter dem på Ligegyldigt om du får lavet dine mosaikker af en professionel eller om du er mere gør-det-selv typen, så er der nogle ting, som kan være gode at huske på inden mosaikkerne sættes på. Først og fremmest skal du som nævnt tage stilling til størrelse, form og farve. Mosaikkerne kan have lidt samme effekt som maling, og en varm tone kan være med til at skabe en varme i rummet. En tommelfingerregel som nogle bruger er også, at de lyse farver kan være rigtig fine til mindre rum, da de kan få rummets dimensioner til at virke større. Herudover er rengøring af fladerne altid en god idé. Særligt hvis man står med et gør-det-selv projekt, for med rene linjer er det nemmere at opnå et flot resultat. Rengøring og polering af mosaikkerne kan også være en fordel, for hvem synes ikke lækre og rene fliser er lækre? Der er en masse muligheder for leg af indretningen med mosaikker. Det er bare om at være kreativ, finde de farver som passer én og komme igang.

Gør hjemmet efterårsklar med smukke mosaik fliser

I rigtig mange danske hjem udgør mosaik fliser en stor del af udsmykningen. Og det med god grund. For mosaikker kan være ufatteligt smukke og klæde hjemmets ellers kedelige hvide vægge. De kan være med til at skabe et klassisk stilet look eller de kan være med til at tilføre farve og dramatik. Det er derfor ikke så mærkeligt at mange vælger at bruge disse på deres gulve og vægge i bl.a. badeværelse og køkken.

Mosaik fliser på badeværelset

Man kan vælge at gøre som mange andre danskere, og udnytte mosaikkernes unikhed og glans på sit badeværelse. Her vælger nogle at gå med almindelige hvide mosaikker, hvilket også kan være rigtig fint. Mosaikkerne vil, hvis de er glatte, skinne og udgive et flot skær, som sætter en smule spil på de hvide vægge. Andre vælger at sætte en enkelt simpel og fin farve mosaikker i brusekabinen, eksempelvis en pastel-blå eller en lyseblå, for at give rummet en flot glød. En af de andre meget populære løsninger er en kombination af forskellige farver. Her skal man selvfølgelig være opmærksom på at vælge nogle farver som kan sammen, for særligt hvis man arbejder med små mosaik fliser, kan der hurtigt opstå en sammensætning, som er forvirrende for hjernen. Heldigvis er der massere af inspiration at finde her: www.flisestudiet.dk.

I rigtig mange danske hjem udgør mosaik fliser en stor del af udsmykningen. Og det med god grund. For mosaikker kan være ufatteligt smukke og klæde hjemmets ellers kedelige hvide vægge. De kan være med til at skabe et klassisk stilet look eller de kan være med til at tilføre farve og dramatik. Det er derfor ikke så mærkeligt at mange vælger at bruge disse på deres gulve og vægge i bl.a. badeværelse og køkken. Mosaik fliser på badeværelset Man kan vælge at gøre som mange andre danskere, og udnytte mosaikkernes unikhed og glans på sit badeværelse. Her vælger nogle at gå med almindelige hvide mosaikker, hvilket også kan være rigtig fint. Mosaikkerne vil, hvis de er glatte, skinne og udgive et flot skær, som sætter en smule spil på de hvide vægge. Andre vælger at sætte en enkelt simpel og fin farve mosaikker i brusekabinen, eksempelvis en pastel-blå eller en lyseblå, for at give rummet en flot glød. En af de andre meget populære løsninger er en kombination af forskellige farver. Her skal man selvfølgelig være opmærksom på at vælge nogle farver som kan sammen, for særligt hvis man arbejder med små mosaik fliser, kan der hurtigt opstå en sammensætning, som er forvirrende for hjernen. Heldigvis er der massere af inspiration at finde her: www.flisestudiet.dk. Mosaik fliser i køkkenet gjort kreativt Når man tænker på mosaik fliser, kommer man ofte til at tænke på de helt firkantede, enten små eller mellemstore fliser, som mange har i deres køkken og deres bad. Men man kan i køkkenet også vælge at være kreativ, og eksperimentere med de ikke-kvadratiske mosaikker af slagsen. Disse kan give en meget autentisk fornemmelse, og en følelse af at man befinder sig i et sydligere liggende land. Herimellem kan der udfyldes med en speciel slags mørtel, som fuldender dette meget autentiske look. Gode tips inden du sætter dem på Ligegyldigt om du får lavet dine mosaikker af en professionel eller om du er mere gør-det-selv typen, så er der nogle ting, som kan være gode at huske på inden mosaikkerne sættes på. Først og fremmest skal du som nævnt tage stilling til størrelse, form og farve. Mosaikkerne kan have lidt samme effekt som maling, og en varm tone kan være med til at skabe en varme i rummet. En tommelfingerregel som nogle bruger er også, at de lyse farver kan være rigtig fine til mindre rum, da de kan få rummets dimensioner til at virke større. Herudover er rengøring af fladerne altid en god idé. Særligt hvis man står med et gør-det-selv projekt, for med rene linjer er det nemmere at opnå et flot resultat. Rengøring og polering af mosaikkerne kan også være en fordel, for hvem synes ikke lækre og rene fliser er lækre?  Der er en masse muligheder for leg af indretningen med mosaikker. Det er bare om at være kreativ, finde de farver som passer én og komme igang.

Mosaik fliser i køkkenet gjort kreativt

Når man tænker på mosaik fliser, kommer man ofte til at tænke på de helt firkantede, enten små eller mellemstore fliser, som mange har i deres køkken og deres bad. Men man kan i køkkenet også vælge at være kreativ, og eksperimentere med de ikke-kvadratiske mosaikker af slagsen. Disse kan give en meget autentisk fornemmelse, og en følelse af at man befinder sig i et sydligere liggende land. Herimellem kan der udfyldes med en speciel slags mørtel, som fuldender dette meget autentiske look.

Gode tips inden du sætter dem på

Ligegyldigt om du får lavet dine mosaikker af en professionel eller om du er mere gør-det-selv typen, så er der nogle ting, som kan være gode at huske på inden mosaikkerne sættes på. Først og fremmest skal du som nævnt tage stilling til størrelse, form og farve. Mosaikkerne kan have lidt samme effekt som maling, og en varm tone kan være med til at skabe en varme i rummet. En tommelfingerregel som nogle bruger er også, at de lyse farver kan være rigtig fine til mindre rum, da de kan få rummets dimensioner til at virke større.

Herudover er rengøring af fladerne altid en god idé. Særligt hvis man står med et gør-det-selv projekt, for med rene linjer er det nemmere at opnå et flot resultat. Rengøring og polering af mosaikkerne kan også være en fordel, for hvem synes ikke lækre og rene fliser er lækre?

Der er en masse muligheder for leg af indretningen med mosaikker. Det er bare om at være kreativ, finde de farver som passer én og komme igang.

About the author