https://www.ottojohansen.dk/produkt-kategori/nattoej/

Inspiration: Find den gode julegave til manden

Synes du det er en velkendt problematik at finde en gave til enten sønnen, faderen eller manden i dit liv? Er du træt af at give de samme gaver år efter år? Så er du bestemt ikke alene.

Nogle gange kan det være utroligt svært at finde den helt gode gave, og særligt hvis der ikke frigives en ønskeliste, tyer vi ofte til genstande som sokker, t-shirts, underbukser eller parfumer, men dette er langtfra de eneste gavemuligheder der findes. Mangler du inspiration, så læs med her.

Gode ideer og inspiration

At finde en god gave handler først og fremmest om at kende modtageren. Det første man kan spørge sig selv om, er om hvorvidt man tror denne modtager vil sætte størst pris på en materiel ting eller en oplevelse/udfordring. Er svaret, at denne person formentligt vil sætte stor pris på noget materielt, har man et rimelig stort råderum.

Her kunne en mulighed være et ur. Uret er en ting som han formentligt bruger og sætter pris på gennem sin arbejdsdag, og kan derfor være en rig mulighed for at være en gave, som vil blive værdsat.

For nogle vil uret måske være udenfor budget, men har han et ur, kan et godt alternativ eksempelvis være en ny rem hertil.

En anden mulighed er at skifte underbukse-gaven ud med en pyjamas, og finde en lækker herre pyjamas til ham. Med efteråret og vinteren for døren går vi 6 kolde måneder i møde, og en dejlig blød pyjamas vil helt sikkert blive værdsat på de kolde og mørke aftener derhjemme.

Er du mere ude i at finde en oplevelse, er det igen en god idé at have modtageren i tankerne. Hvis han er vild med at der sker noget aktivt og extraordinært, og måske sætter pris på nogle sjove udfordringer, kan en tur ud at paraglide eller bungeejumping være gode muligheder.

Er han mere kulturelt interesseret kan der gives en tur på museum, teater, koncert eller lignende. Måske lever han et travlt liv hvor der er gang i den, og kunne sætte pris på en pause. Her kunne et spaophold eller en tur hos massøren være en ganske glimrende mulighed. Det er kun fantasien der sætter grænser.

https://www.ottojohansen.dk/produkt-kategori/nattoej/

Hvad kan den gode gave?

De fleste kender til følelsen, når man har fundet den helt rigtige gave. Den følelse, når man virkelig bare har ramt sømmet lige på hovedet, og man ser glæden i øjnene hos modtageren.

Denne gode gave kan ofte sagtens være et par sokker, en lækker t-shirt eller en skøn parfume. Særligt hvis ham du skal give gaven til, virkelig går og mangler disse ting. Men ofte bliver disse gaver lidt en nødløsning, fordi der hverken er en ønskeseddel eller fordi de eventuelle ønsker måske ligger uden for det budget, som er til rådighed.

Men man behøver ikke at gå på kompromis med den gode gave, og man behøver heller ikke nødvendigvis gå på kompromis med sit budget. Ofte handler det bare om at tænke lidt ud af boksen.

About the author