frokostordning

Her er den: Den bedste frokostordning i Storkøbenhavn og København

Velsmagende og hjemmelavet gourmet mad til frokost hver eneste arbejdsdag – kunne det være noget for dig? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det kan blive virkelighed for dig og din virksomhed. Læs mere om Københavns bedste frokostordning her.    

Hjemmelavet helt fra bunden  

Noget af det, der kendetegner god, sund og mættende mad er, at det er hjemmelavet. Og det vil sige lavet helt fra bunden. Det gælder både syltede elementer, dressing og saucer. Rugbrød, maltbrød og lyst brød er selvfølgelig hjemmebagt. Udover, at maden smager himmelsk og ser indbydende ud, så er alle opskrifter sammensat af kok og ernæringsterapeut Mette Ryde. 

Frokostordningen er altså både velsmagende, hjemmelavet og sund. Du finder din nye frokostordning på ryde-gastromoni.dk. Her kan du læse meget mere om den lækre mad samt historien bag virksomheden.         

Passionerede og erfarne kokke  

Ryde Gastronomi har en helt særlig historie, da det er ægteparret Torben og Mette Ryde som står bag. Det er to meget erfarne kokke, som har bl.a. Kong Hans, Søllerød Kro og Noma på CV’et. Frokostordningen er altså sammensat og tilberedt af nogle af landets dygtigste inden for gourmetmad.  

Det er ikke kun erfaringen, der skaber en stærk virksomhed. Det er i høj grad også passionen for mad, ernæring og sundhed, som driver værket. Herudover fokuserer Ryde Gastronomi også på bæredygtighed, miljø og økologi. Maden er derfor ikke kun god for dig og dine kolleger, men også for jorden.    

Få et bedre arbejdsliv  

Med den rette frokostordning kan du forbedre dit arbejdsliv markant. “Uden mad og drikke duer helten ikke” er meget sigende, men det er ikke helt lige meget, hvilken mad, det drejer sig om. For at du skal kunne koncentrere dig og udføre dit arbejde bedst muligt, kræver det, at du indtager den rette kost.  

Som arbejdsplads er det også vigtigt at tage stilling til, at medarbejderen får god, sund og solid kost samt tage stilling til, hvilket aftryk det vil sætte på klimaet. Med en frokostordning fra Ryde Gastronomi er medarbejderne sikret lokale og sæsonaktuelle råvarer. Det fokus er godt for jorden, og at have en madordning med de visioner, sender også gode signaler i forhold til dit firma.  

Ryde Gastronomi har desuden også en ekstra fordel, som gør den helt unik. Du kan nemlig tilpasse frokostordningen så den passer perfekt til dig og dine kolleger. Hvis du fx har allergi, kan du oplyse dette. Det kan også være, du har særlige præferencer, som der skal tages forbehold for. Det unikke ved Ryde Gastronomi er, at det er ganske gratis at få tilpasset menuen.  

Und dig selv at prøve  

Dette er blot endnu en grund til at vælge denne frokostordning. Du bør virkelig unde sig selv at prøve. Du vil ikke fortryde, og du vil hurtigt kunne opleve en stigende koncentration i dit arbejde. Du vil føle dig sundere og lettere, uden at du sidder og er sulten på arbejdspladsen. Samtidig gør du noget godt for klimaet.  

About the author